Om oss | Riddarfrisören

Om oss

Riddarfrisören skall vara det självklara valet för dig som vill ha det allra bästa – oavsett om du är man, kvinna, ung eller gammal. Att hålla en oöverträffad kvalitet var målet när salongen startade för snart 50 år sedan och det är precis lika viktigt idag.

På Riddarfrisören tror vi att din frisyr och ditt hår är en så viktig del av din personlighet, att bara det bästa är gott nog. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade och utbildade kring hårmode, nya tekniker och de senaste hårvårdsprodukterna. En viktig del i detta är att vi är medlemmar i den officiella branschorganisationen Frisörföretagarna. Men det innebär också att vi har höga kvalitetskrav på såväl de produkter vi tar in som på vår personal. Att alla är utbildade frisörer och har gesällbrev är en självklarhet för oss.

Vi tror nämligen att den kreativitet som krävs för att skapa den frisyr som matchar just din personlighet, inte bara handlar om att vara idérik. Vi tror att det är minst lika viktigt med ett stort mått av yrkesskicklighet och kunnande för att lyckas.

Förutom ett komplett utbud av hårvård och hårvårdsprodukter är vi även certifierade Blomdahls-håltagare för öron, näsa och navel.

Välkommen att prova oss. Vår erfarenhet säger att det antagligen är början på en lång vänskap!

Personal

Annika Emma Caroline
Jenny Victoria

Samarbetspartners