top of page
Hårtillbehör

Kvalitetsgranti

Vi på Riddarfrisören jobbar ständigt med att utvecklas och jobba på kundernas trygghet. Hos oss innehar alla frisörer gesällbrev samt frisörlicens, ett bevis på godkänd Frisörutbilining, Riddarfrisören är även med i Frisörföretagarna. Hos oss ska alla känna sig trygga och få den bästa möjliga service.

frisorforetagarna.png

Riddarfrisören är medlem i Frisörföretagarna. Det är Sveriges officiella bransch och arbetsgivarorganisation för frisörer och vårt medlemskap innebär både en trygghet och en kvalitetsgaranti för dig som kund. Som medlem är man nämligen behörig och har tagit gesällbrev inom frisöryrket. Eftersom det inte krävs något tillstånd eller certifiering att bli frisör – och vem som helst faktiskt kan kalla sig frisör – är ett medlemskap i Frisörföretagarna det säkraste sättet för dig som kund att veta att din frisör är utbildad, är behörig och har tagit sitt gesällbrev.

Gesallbrev-logo.jpg

Att inneha ett Gesällbrev innebär att man avlagt ett godkänt prov inom yrket.

Gesällbrevet är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Som kund eller anställande företag kan du vara säker på att en hantverkare med Gesällbrev är väl insatt i yrket vilket de visat bland annat genom sitt Gesällprov.

För att hålla hög kvalité och aktualitet på Gesällbreven görs bestämmelserna i nära samråd med varje yrkes branschorganisation. 

bottom of page